La nostra història


Com tot en aquesta vida, el nostre projecte també té una història i aquesta sorgeix de la unió de dues persones amb una visió de futur comú.
Els inicis no són fàcils. Sabem que per aconseguir un objectiu cal fer un gran esforç, i en gairebé 6 anys de trajectòria mai no ens hem plantejat fer mitja volta.

El nostre projecte va començar a agafar forma l'any 2016 quan vam decidir unir dos serveis essencials per a la nostra societat en un mateix espai i comunitat, un espai on tota la família hi pogués assistir: un centre d'entrenament personal i una acadèmia d'anglès per als més petits i també per a adults.

Oferim una adaptació personalitzada, una feina en grups reduïts i un tracte de proximitat amb els nostres clients. Les nostres instal·lacions són d'una mida i una estructura familiar i es caracteritzen per la seva senzillesa i simplicitat.

Actualment comptem amb dos centres: el primer està situat a la població d'Amposta, on l'escola d'anglès i el centre d'entrenament són a un minut caminant de distància, i el segon centre s'ubica des del mes de juny de 2022 a la població de la Ràpita, on executem les dues disciplines en un mateix espai separat per sectors.

Salut i coneixement al teu abast!